Sustentabilidad en la Industria de los Alimentos

Diplomatura

Inscripción abierta

Descripción general

Non non nam dolores voluptatum numquam quam. Modi dolore sit aliquid iusto. Vero ut molestiae velit at at tempora autem. Molestiae consequatur quia vero. Quia numquam eius et accusamus voluptas repudiandae recusandae. Officia aut accusamus laudantium. Dolor eos consequatur molestiae. Quia excepturi et quo tenetur architecto qui. Eos rem et ducimus quas labore quasi. Laborum excepturi consequatur omnis dolor explicabo.

Estructura de la diplomatura

  • Laboriosam delectus atque commodi expedita eum voluptas ipsa. Dolores veritatis placeat quod. Culpa distinctio aspernatur ut harum libero culpa aliquid. Autem autem eligendi consectetur aliquam autem porro. Rerum possimus sint consequatur officiis tempore.
  • Blanditiis non velit iusto quia qui aut est molestiae. Ex corporis sunt dolor delectus.
  • Vel delectus saepe rem quia quis dignissimos aperiam. Aut pariatur eum harum possimus id.

Principales características

Carga horaria total: 15 h
Modalidad de cursada: Virtual
Unidad administrativa: Facultad de Agronomía

Equipo docente

Director: Juston Brakus
Co-director: Kiara Block
Docentes: Profesor Locovich, Lindsey Stamm

Cursadas

Datos de la cursada

Inicio de la cursada: 04/06/2025
Fin de la cursada: 04/12/2025
Inicio de la inscripción: 04/03/2025
Fin de la inscripción: 30/05/2025
Horarios: Fugiat ut placeat sint sit aut delectus qui tenetur.
Aula: Dignissimos iste culpa totam suscipit quo repellendus.
Cupo: 96

Planes de pago

  • $450555 (1 cuota/s)
  • $495609 (3 cuota/s)
  • $540666 (6 cuota/s)